Curs gratuit Manager Proiect width=

Curs gratuit Manager Proiect

Organizăm curs gratuit pentru ocupația MANAGER PROIECT, cod COR: 240101, autorizat ANC pentru 60 de tineri cu vârsta până în 35 de ani, absolvenți de studii superioare. Cursul este organizat în cadrul proiectului START MANAGERI, cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului la Concursul Național de Proiecte pentru Tineret 2021. Mai multe detalii pe pagina proiectului.

mai multe
Curs gratuit Expert Accesare Fonduri Europene width=

Curs gratuit Expert Accesare Fonduri Europene

Organizăm curs gratuit pentru ocupația EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE ȘI DE COEZIUNE EUROPENE, cod COR: 242213, autorizat ANC pentru 60 de tineri cu vârsta până în 35 de ani, absolvenți de studii superioare. Cursul este organizat în cadrul proiectului FINANȚĂRI EUROPENE PENTRU TINERI, cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului la Concursul Național de Proiecte pentru Tineret 2021. Mai multe detalii pe pagina proiectului.

mai multe
Dezvoltăm competențe digitale în mediul rural width=

Dezvoltăm competențe digitale în mediul rural

Asociația Tineri pentru Educație și Societate, alături de Kaufland România, își propune dezvoltarea competențelor digitale în rândul tinerilor din mediul rural pentru pregătirea viitoarei forțe de muncă și a viitorilor antreprenori, odată cu îmbunătățirea competitivității digitale și a performanțelor informatice. Creșterea nivelului de alfabetizare digitală și dobândirea de abilități digitale pot genera locuri de muncă noi și pot sprijini dezvoltarea unei economii digitale în România. Proiect...

mai multe