Despre noi

Despre noi

Asociația Tineri pentru Educație și Societate este o organizație non-profit, apolitică, înființată în toamna anului 2010 în București de un grup de tineri cu inițiativă, cu scopul de a promova educația, cultura și valorile civice în rândul tinerilor.

Tineri pentru Educație și Societate este un concept ce se bazează pe voluntariat și își propune:
Intensificarea dialogului între tineri şi factorii instituţionali de decizie, dar și armonizarea sistemului oficial de educaţie la cerinţele pieţei de munca și încurajarea ideei de parteneriat public privat în beneficiul educaţiei tinerei generaţii.
Promovarea valorilor europene, naţionale şi ale statului de drept, încurajarea cetățeniei active și sprijinirea identității naționale în rândul tinerilor.
Cultivarea unei atitudini responsabile faţă de mediul înconjurător și dezvoltarea deprinderilor de a pastra mediul curat prin desfășurarea activităților ecologice pentru protejarea mediului inconjurator.
Promovarea activităților de turism cultural și educațional pentru tineret dar și implicarea acestora în activități culturale.
Promovarea și susținerea educației nonformale prin furnizarea de servicii de formare profesională a tinerilor și adulților.
Sprijinirea și implicarea tinerilor din mediul rural în societate, dar și a persoanelor cu dizabilități în activități culturale și educaționale.

 Te-ar putea interesa